Fisket har äntligen kommit till Skördebygden! ~   

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
Prata med Mrs Pike!
Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!

Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
__________________________________________________________________________________
 
Mina tankar kring uppdateringen: Usch nej inte mer fiske :( Men vem vet, det kanske blir roligare nu när det går 5 ggr så snabbt? Ska börja fiska mer nu helt klart! Sen att man får mer pengar på en hel del dagliga uppdrag är huuuur bra som helst! Har sett många som klagat över både att det är så lite XP och JS så nu lär nog dom bli glada så som jag :) IIH ny hårsalong, hoppas på långa frisyrer & nytt snyggt smink :)
 
 


Frida Starwater

Hej!
Jag läste din kommentar på Bella Eastfield's blogg, och därifrån gick jag in på din blogg.
Fantastiskt fin blogg har du! <3 Superfin, verkligen! Bra jobbat, och väldigt bra inlägg också! :) //Frida S

Svar: Åh tack så otroligt mycket, blir så glad av att höra sånt här! :D <3
Juliette Stardawn

2013-11-13 / 18:36:00
BLOGG: http://starwater.bloggo.nu
Elvira Loudforce

Hejsan, du har verkligen är väldigt fin blogg!♥

Svar: Åh gud, tack vad glad jag blir!! :D
Juliette Stardawn


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn här:
Kom ihåg mig? ♥

Din E-postadress: (kommer ej publiceras!)

Har du en blogg?:

Din fina kommentar:

Trackback