Reed's tävling?   

 
Inne i ridhusets hoppavdelning, står Reed Kessler tyst och glatt. Hon har inte gjort ett smack sen mer än ett år sedan, då vi fick ett uppdrag om att hämta hennes autograf åt May vid Moorland. Jag tycker det är synd, då det är ju en sån pass "fin" NPC, som dessutom är baserad på en verklig person med samma namn. Tycker SSO-teamet borde göra något med henne, istället för att låta henne förmultna inne i ridhuset. 
 
 
Eftersom det är hoppning som hon håller på med både i SSO och i verkliga livet, så hur kul vore det inte om det på något sätt anordnades en "Reed Kessler utmaning" varje vecka/månad? Att med hjälp av det hinder som finns nuvarande, bildas helt nya banor som bara dyker upp en gång per vecka på en egen "tävlingstavla".
Det vore alltså en bana som Baronessans första hoppbana, men helt nya!
 
 
På samma sätt som på det övriga tävlingarna, så får dom som klarar av utmaningsbanorna, belöning i form av Jorvik Shillings. På samma sätt så får vi spelare även ut XP till hästen. Det skulle vara roligt om det fanns möjlighet till att vi innan vi får tillgång till "utmaningsbanorna", fick göra massa små uppdrag för att anordna och bygga banorna. Som när vi skulle göra banan till ponnyernaÄven fast det inte är värsta extrema grejen, vore det ju roligare än att hon inte gör något.
 
 


Annabelle Seamountain

Heej! Jättebra och rolig ide! Har du skickat in det till SSO-teamet? För annars kan du ju inte ändra någonting ;D.

2015-03-23 / 16:43:06

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn här:
Kom ihåg mig? ♥

Din E-postadress: (kommer ej publiceras!)

Har du en blogg?:

Din fina kommentar:

Trackback