Tack för mig - tills vidare   

Jag vill inte längre gå runt och låtsas att jag är fortfarande beroende och spelsugen av SSO. Jag vill inte gå runt och tvinga mig själv att redigera, fota och skriva inlägg till en blogg som jag helt tappat lusten på. Nu har det gått nästan en vecka sen jag skrev något vettigt på bloggen, annars har den varit helt tom. Jag lockas inte längre av att logga in, trots alla underbara vänner och en helt makalös klubb, så räcker det inte till. Jag har snart spelat i ett år och bloggen fyller 1 år om bara några dagar. Det känns riktigt surt att det blev såhär...
 
 
Anledningen till att mitt intresse avtagit är att mitt riktiga liv har blivit underbart. Har inte känt mig så här himla välmående och glad på länge. Vill inte riskera att jag prioriterar datorn före mina vänner och skola. Som jag har sagt förut, så är ens riktiga liv viktigare än ett fejkliv på ett online spel. Jag vet inte hur länge denna bloggpaus kommer att hålla i sig, men jag vet att jag inte kommer sluta för gott! När bloggen fyller 1 år kommer jag återvända och ha en tävling för er otroliga läsare, som jag tycker ni förtjänar :)
 
Jag vill inte att ni ska gå runt och undra om det kommer upp ett inlägg någongång, vart Juliette tagit vägen eller dylikt. Ni klickar fortfarande in här lika ofta som förut, och det är jag tacksam för. Tacksam för all support jag fått av er - utan er, ingen blogg. Så härmed tar jag en bloggpaus, vet inte hur länge den varar, men en sak är säker. Jag kommer att komma tillbaka inom en riktig snar framtid!
 
 
 

   When I'm gone.   

"There once was a girl named Juliette. I wonder where she went and if she's okay..."