Favorit fotoplatser del 1   

 
Eftersom man fotar oftast en hel del i spelet och gärna vill ta fina bilder, så måste man även ha en fin bakgrund. Ibland händer det att man inte har en aning om vart det finns fina ställen att fota på eller kanske man helt enkelt fotat för mycket på sina favoritställen den senaste tiden att man bara vill byta ställe. Det kan kännas klurigt att springa runt att leta efter fina miljöer utan massa byggnader eller folk som stör.
 
Då tänkte jag ha 4 delar med mina favorit fotoställen så ni kanske får lite inspiration :)
Jag lägger ut hur de ser ut vid två olika vinklar samt kartbild så ni ser vart det ligger!
 
Här är del 1:
 
Ewerwindfälten; Avskild plats med stora ängar som passar utmärkt för galopp och bus! Vackra blommor och andra växter finns i närheten som gör bilden ännu bättre.
 
 
 
UFO-krashplats; Spännande miljö med fina klippor att ställa sig på. Fin utsikt som ger bilden det lilla extra! Ett tips är att pröva stegra för att då den dära mäktiga känslan i bilden.
 
 
 
Äng vid HW & FG bron; Grön stor yta med mäktiga berg i bakgrunden! Olika kullar finns tillgängliga så man kan välja att köra lite annolunda vinklar och positioner.
 
 
 
Hollow Woods; Mystisk och mysig skog med massor av träd och växter. Varför inte ta en mysig barbacka bild när du och din häst skrittar igenom denna fridfulla plats?
 
 
 
Strand utanför Vingården; En av mina absoluta favoritplatser. Väldigt frifullt med vacker natur & fin sjö som man kan rida i tillsammans med sin häst. Finns även en stig tillgänglig som passar perfekt för galopp.
 
 
 
Det var dom för den här gången, kommentera gärna vad du tyckte om inlägget :)
 
 


Adrienna Darkbell

Åh vad smart! Vad kul att få lite nya idéer och inspiration till sina foton :3 det är lätt att man inte orkar springa långt från hemstallet, eller som sagt bara har sina små ställen man tycker om att fota på. Du är så påhittig Julle!

Svar: Tack fina fina du! Kul att du gillade de, och så sant som du säger :D
Juliette Stardawn

2014-03-17 / 18:41:49
BLOGG: http://adriennadarkbell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn här:
Kom ihåg mig? ♥

Din E-postadress: (kommer ej publiceras!)

Har du en blogg?:

Din fina kommentar:

Trackback